Het podotherapeutisch onderzoek onderzoek van ZorgSaam Sportpodotherapie is geschikt voor iedereen die in het dagelijks leven klachten ervaart van de voeten, enkels, knieën, heupen en/of lage rug.
Ons podotherapeutisch onderzoek is de eerste stap naar gezond bewegen

Tijdens het onderzoek brengen wij verschillende inzichten over het menselijk bewegen in de praktijk. Aan de hand van deze inzichten voeren wij ons onderzoek uit. Omderzoek Drukmeeting 1
Op deze manier krijgen wij een totale indruk van uw bewegingsmogelijkheden en eventueel aanwezige stoornissen in het bewegen.
Door deze werkwijze kunnen wij, als uw klachtenpatroon daar om vraagt, heel gericht samenwerken met andere zorgprofessionals van o.a. Fysiotherapie ZorgSaam

Bij ZorgSaam Sportpodotherapie reserveren we altijd minimaal 45-60 minuten voor een podotherapeutisch onderzoek.
We nemen een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek af, waarin de voor uw dagelijkse activiteiten relevante gewrichten en spiergroepen worden onderzocht op functionaliteit.
Daarnaast maken we een drukmeting van uw voeten waardoor wij de belasting op uw voeten nauwkeurig in kaart kunnen brengen. Uiteraard maken wij ook een videoanalyse van uw looppatroon.
Tot slot beoordelen wij uw schoenen.

Na het onderzoek krijgt u in duidelijke bewoordingen direct uitleg over de oorzaak van uw blessure.
Afhankelijk van de oorzaak van uw klachten kunnen wij verschillende behandelmethoden toepassen. 


Afspraak maken? Zet hier uw eerste stap naar gezond bewegen!