Voor de actieve mens…
Lekker lopen, staan, werken en wandelen… Zomaar een aantal activiteiten. Veel mensen voeren deze activiteiten een leven lang uit,  zonder enig probleem. Toch krijgt een substantieel aantal Nederlanders te maken met voetklachten en/of klachten in de knie, heup of lage rug die worden veroorzaakt door een afwijkende functie van de voetgewrichten. Hierdoor kan het uitvoeren van de genoemde activiteiten problematisch worden!

Een gezonde functie van de voetgewrichten is een belangrijke factor voor uw gezondheid. De voeten zorgen er samen met de andere gewrichten in het lichaam voor dat u voort kunt bewegen. Tijdens uw dagelijkse activteiten heeft u uw voeten dan ook meer dan nodig. Stelt u zich eens voor wat u niet had kunnen doen als u geen voeten had gehad…

Soms ontstaan er (pijn)klachten. In uw dagelijkse activiteiten geven deze klachten over het algemeen hinder. Zeker als u staand of lopend werk heeft kan dit tot veel problemen leiden. En dat is jammer! Een bezoek aan de podotherapeut van ZorgSaam Sportpodotherapie is een goede uitkomst!

ZorgSaam Sportpodotherapie is er voor de actieve mens. De mens die staat, loopt en werkt. De mens die graag zonder of met minder pijn in voet, knie, heup en lage rug wil kunnen functioneren. ZorgSaam Sportpodotherapie is er dus voor iedereen! Want iedereen is op zijn eigen manier actief.

Komt u bij ons in de praktijk, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing. In een eerste onderzoek wordt de gezondheid van de gewrichten in uw voeten en benen in kaart gebracht. Dit gebeurt door middel van een voet- en houdingsonderzoek, drukmeting en een video van uw looppatroon. Het onderzoek duurt maximaal 60 minuten. Aan het einde van het onderzoek volgt een voorlichtingsgesprek, waarin de podotherapeut uitlegt wat zijn bevindingen zijn. Tevens krijgt u een advies voor behandeling. Daarbij houdt de podotherapeut zoveel mogelijk rekening met uw wensen! Het gaat immers om uw gezondheid!

Samen met u zorgen wij dat bewegen gezond blijft!

 Afspraak maken? Zet hier uw eerste stap naar gezond bewegen!